srijeda, 6. lipnja 2012.

Blogoterapija.



I tako..

Nemam ništa pametnog za reći..nemam nikakav tutorial ili slično.. došla sam malo iskoristiti terapijsku stranu bloga.

Ide mi na živce ovo vrijeme. Malo sunce, malo kiša. I takvog sam ja raspoloženja. Jedan dan sam super volje, puna energije za sve, drugi dan bih se najradije sakrila pod deku s baterijom i knjigom i ignorirala svijet oko sebe.
Učenje mi ide na živce. Ne da mi se! Zanimljivo je gradivo. Ali NE DA MI SE!! Znam da moram, sad će rokovi..
Ne volim respiratornu. Jednostavno, ne volim.
Živcira me skupljanje potpisa i upisivanje ocjena u indeks. Za svaki potpis/ocjenu moram u drugu bolnicu. S jednog kraja grada na drugi. I što se onda dogodi? Nositelja kolegija nema. Na godišnjem je. Na bolovanju. Na drugom kraju zemlje.

Ide mi na živce fb ekipa. Ovih dana su jako popularne rasprave o nogometu, gay paradi, Severininoj novoj pjesmi. Ostavite se tuđih života na miru i živite svoj! Gore od toga je samo izigravanje nečega što u real life ZNAM da nisu. Većina su otišli pod delete. Nekad imam grižnju savjesti kad brišem ljude s fejsa.. ono.. imam osjećaj kao da ih ubijam. Sick.
Što se tiče izrade stvarčica, recikliranja i sličnog.. kad imam volje, nemam ideje. Kad imam ideje, nemam volje/vremena. Jedva čekam praznike :D

Na treningu nisam bila.....mislim da su prošla već 2 tjedna. Kako ću pohvatati koreografiju, ne znam. Imam osjećaj da sam u debelom zaostatku. Imala sam u planu izraditi i kostim za to, ali mislim da će to morati pričekati.
Mislila sam ovako nešto.. ali imam osjećaj da ću se predomisliti. Dimije ili ipak klasika? Hjooooj.
 Svaku subotu provedem sa sestrom i svojima na natjecanju. Mala trenira ritmičku gimnastiku. Zabranila bih  roditeljima/bakama/djedovima/tetama/susjedama/itd. dolazak na takva događanja. Hrpa glumaca na jednom mjestu. Izigravanje visine, jako dobrih obiteljskih odnosa, lažnih prijateljskih pohvala roditeljima pobjednica i kiselih osmjeha. Fuj.

Sve više počinjem misliti da su životinje bolje od ljudi. Bez predrasuda su, nisu zlobni, imaju osjećaja. Moja mala čupava loptica me jedina razumije.
Ne možeš ih ne voljeti :D

Marini je stigao njen kolačićasti lančić, nadam se da će uskoro i Romana i Ivana dobiti svoje lančiće :))

                          Mislim da sam sve rekla. Olakšala sam si dušu, kako bi neki rekli :)
        Nadam se da će me ova grumpy faza brzo proći i da ću u idućem postu biti stara ja :D

                                            A sad odo ubiti tugu, žalost, živce i jad u čokoladi.

                                                                           :*

Broj komentara: 13:

  1. Nemam sad vremena čitati post, to ću drugi put. Samo da se zahvalim za poklon koji je stigao.. Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  2. znam kako ti je s vremenom nisi jedina, a kostim je baš super bilo bi odlično da si napraviš jedan

    OdgovoriIzbriši
  3. o, i mene moja čupava loptica najbolje razumije. anti-stres dlakavac!
    drži se!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma faks će brzo proći... ja sam se totalno danas prestala oko toga nervirati jer je jako blizu pravo ljeto.. i uskoro će te sigurno uhvatiti kreativa.. pa će biti postova... i odmora i zabave... i svega lijepoga :)) Drž se, još malo i bit će sve bolje!!

    OdgovoriIzbriši
  5. eh, znam kako ti je...baš pisah na svom blogu o vrlo sličnim stvarima u utorak :) nadam se da će te faze brzo proći i da će te zapljusnut kreativa kakve nema :D lančića još nema :( sve mi se čini da ga je poštar maznuo, sutra ujutro opet trčim s petog kata do sandučića :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim fige da se nije negdje zagubio ili da ga poštar nije prisvojio :/
      Možda dođe sutra :)

      Izbriši
  6. Evo, pročitala post. Ne mogu vjerovati, ali baš se gotovo identično osjećam kao i ti. I meni se više neda učiti, potpise sam konačno sve skupila, još samo 4 ispita, završni i gotova sam. Svi žive na jebenom fejsu, sve se informacije stavljaju gore i onda svi to čitaju, vode brigu o drugima.. To je gore od baba u susjedstvu, no one su bar u realnosti..
    Prije sam bila povrijeđena od strane ljudi, pa sam se najviše družila sa svojim psom koji je na kraju uginuo, a ja pala u tešku depresiju. Mnogo vremena mi je trebalo da naučim ponovo živjeti s lošim ljudskim okruženjem bez nekih emocija. Za to mi je trebalo malo više od 5 godina. Ni dan danas nije lako kad težiš normalnim ljudima, a dobiješ one "prijatelje" s lažnim osmjehom..
    Uglavnom, hvala puno, lančić je triput bolji nego na slici!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako je teško naći pravog prijatelja, onu osobu koja je iskrena i od povjerenja. Od svih svojih frendica, jedino za svog dečka mogu reći da mi je pravi prijatelj. Sa curama si nisam baš na "ti", njima je nekako u prirodi da spletkare :)

      Možda sam u krivu, ali još nisam upoznala žensku osobu koja je potpuno iskrena, puna razumijevanja, od povjerenja.. ugl, nemam sreće s "frendicama" :D

      Drago mi je da ti se sviđa lančić :)
      Još samo da Ivani dođu njene trešnjice :)

      Izbriši
  7. napisala sam već nešto, ali je ispalo krivo haha.
    htjela sam ti reći "od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba", da uživaš u studentskim danima, pa i u učenju.
    a onda sam napisala kako sam upravo završila 5. godinu faxa, kako mi je ostao samo diplomski, a puno sam, puno starija od tebe. haha, kao da studiram već 20 godina!!! :)
    a, ustvari, završila sam željeni fax u roku premda imam određene godine, počela pisati blog da skupim stvari koje mi se motaju po glavi na jednom mjestu, uz sve druge normalne životne obaveze.
    skužila samda funkcioniram dobro samo kad pozitivno razmišljam, srezala sam broj ljudi prisutnih u mom životu na one koji me inspiriraju i koji me podržavaju, i samo je nebo granica....

    ovaj se odgovor odužio.... pozdrav....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe shvatila sam misao :)
      Slažem se s ovime..treba se okružiti dragim ljudima i uživati u životu :D nebo je onda definitivno jedina granica :)

      Izbriši
  8. Ja ne mogu prestati gledati u ove dvije čupave loptice, začarali su me :DD!

    OdgovoriIzbriši